10e editie Lions Zuidplas Rally 2019 op 14 september 2019

Bijgewerkt: 19 jun 2019

Lions Club Zevenhuizen organiseert inmiddels voor de tiende keer met ondersteuning van de Skymasters weer de unieke rally voor klassieke en/of sportieve auto’s, cabrio’s en youngtimers op 14 september 2019.

De Haij & van der Wende Lions Zuidplas Rally voert u langs de mooiste wegen en plaatsen in de wijde omtrek. U zult genieten van het uitzicht en verbaasd staan van het natuurschoon dat zich in uw directe omgeving bevindt.

Meldt u HIER AAN voor de 10de editie van de Lions Zuidplas Rally 2019.

Details:

• €180 inschrijfgeld per equipe van 2 personen (bestuurder en navigator) ;

• Volledig verzorgd en uitdagend dagprogramma, lunch, buffetdiner, rally-schild en twee deurstickers (extra passagiers betalen € 60 p.p.);

• Maximaal 80 equipes ;

• Opbrengst komt ten gunste van lokale goede doelen;

• Inschrijven kan tot 15 augustus 2019 door het invullen van het inschrijfformulier.

• Adres en bereikbaarheid:

• Inloop vanaf 08.30, start 09.30

• La Baraque, Zuidplasweg 12-14, 2761 LJ Zevenhuizen (start en finish)

AANMELDEN

242 keer bekeken0 reacties