top of page
Zoeken

Aankomende Lions events: de Rottemerenloop & Zuidplas Rally

Sportief en gezellig: De Koornmolen Lions Rottemerenloop & Zuidplas Rally 2023 – Doe mee en steun goede doelen!


De lente is in volle gang en dat betekent tijd voor sportieve uitdagingen! Schrijf je nu in voor de Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 17 juni 2023 en geniet van een prachtig parcours langs de mooiste plekjes van de Rotte. Voor de autoliefhebbers organiseren we op zaterdag 9 september 2023 de dertiende editie van de Lions Zuidplas Rally, een gezellige toertocht voor zowel klassieke als sportieve auto's, cabrio's en meer. Beide evenementen worden georganiseerd door Lionsclub Zevenhuizen en dragen bij aan goede doelen, dus doe mee en maak een verschil terwijl je geniet van een sportieve en gezellige dagen!

Doe mee aan de Lions Rottemerenloop 2023!

Op zaterdag 17 juni 2023 verzamelen honderden enthousiaste hardlopers zich bij de prachtige Rottemeren om deel te nemen aan deze sportieve uitdaging. De Koornmolen Lions Rottemerenloop biedt verschillende afstanden voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Zo is er de 10 kilometer voor de fanatieke lopers, de 5 kilometer voor wie een iets kortere afstand wil afleggen en voor de ervaren loper is er de 15 kilometer.
 

Doe mee aan de Lions Rally

Op zaterdag 9 september 2023 organiseert Lionsclub Zevenhuizen voor de dertiende keer de Lions Zuidplas rally. Een gezellige rally, met klassieke en sportieve auto’s, cabrio’s, youngtimers en elektrische auto’. Maar ook met uw “gewone” personenauto bent u van harte welkom.
517 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page