๐Ÿ Laatste Kans: Schrijf je NU in voor de CILGRO Lions Zuidplas Rally 2023! ๐Ÿš—๐Ÿ’จ

Goed nieuws voor de rallyliefhebbers! Ondanks eerdere berichten dat we volgeboekt waren, zijn er NOG PLEKKEN vrij voor de CILGRO Lions Zuidplas Rally op zaterdag 9 september 2023! Dit is dรฉ laatste kans om deel uit te maken van deze unieke en gezellige rally. Wees er snel bij, want de rally is al volgende week!

๐Ÿ‘‰ Meld je nu aan via onze website - lionsclubzevenhuizen.nl/rally ๐Ÿ‘ˆ

๐Ÿ“… Datum: Zaterdag, 9 september 2023 ๐Ÿ“ Start en Finish: La Baraque, Zuidplasweg 12-14, 2761 LJ Zevenhuizen โฐ Inloop: vanaf 08.30 uur ๐Ÿš€ Start: 09.30 uur ๐Ÿš— Waarom meedoen? ๐Ÿ›ฃ Ontdek prachtige wegen waar je nog nooit bent geweest! ๐Ÿ—บ Kaartleessystematiek geschikt voor zowel de gevorderde rijder als de beginner! ๐Ÿฝ Volledig verzorgd dagprogramma inclusief lunch, borrel, en buffetdiner! ๐Ÿ›ก Rally-schild en twee deurstickers voor elke equipe! ๐Ÿ’ฐ Kosten โ‚ฌ195 per equipe van 2 personen (bestuurder en navigator) โ‚ฌ60 per extra passagier Of je nu een klassieke auto, sportwagen, cabrio, youngtimer, elektrische auto of zelfs een 'gewone' personenauto hebt, iedereen is welkom! Dus heb je zin in een dag vol avontuur en gezelligheid? Schrijf je dan nu in en zorg dat je deze unieke kans niet mist!

Hoe kun je je aanmelden? Eenvoudig via het formulier op lionsclubzevenhuizen.nl/rally of door een mail te sturen naar lionszuidplasrally@gmail.com. Vergeet niet alle relevante informatie zoals je naam, details van je auto en eventuele andere gegevens te vermelden.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het goede doel dat wij steunen? Neem gerust contact op via zevenhuizen@lions.nl of bezoek onze website.

36 weergaven0 opmerkingen