top of page
Zoeken

Koornmolen Lions Rottemerenloop 2020

Yes! In juni is het weer tijd voor de Koornmolen Lions Rottemerenloop 2020, de mooiste en leukste run door het natuurrijke Rottemerengebied. Een gebied gemarkeerd door een groots polderlandschap met ruimte voor duizenden weidevogels, ganzen en (kleine) roofvogels. Over een afstand van 5, 10 of 15 kilometer kunt u op zaterdag 13 juni 2020 strijden voor het hoogste podium.


De inschrijving opent binnenkort. Doe jij ook mee? Hou onze social media in de gaten.

Routes

Zowel de start (om 11.00 uur) als de finish zijn nabij Brasserie ’t Graanhuys en Sportcentrum BeweegpuntBas (met verkleedruimte en douchefaciliteiten) aan de Tweemanspolder 6a, 2761 ED Zevenhuizen (terrein Recreatiepark De Koornmolen). Vanaf hier gaat u het Rottemerengebied in.


Tijdens maar vooral na de loop kunt u bij de finish genieten van muziek, hapjes en drankjes op het extra grote terras genieten. Ben u al nieuwsgierig naar de route? Bekijk deze hier!


Jan Visser Kidsrun

Voorafgaand aan de Koornmolen Lions Rottemerenloop is er voor de kleine lopers de Jan Visser Kidsrun. Deze start om 10.00 uur en 10:15 uur over de afstanden van 1000M (6 t/m 8 jaar) en 1500m (9 t/m 12 jaar). Kinderen kunnen zich van 09:00 tot 09:45 uur aanmelden.


Teams

Wilt u weten wie de snelste is van uw hardloopclubje, uw vrienden of uw collega's? Schrijf je in met een team en ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie. Maak gebruik van het speciale team arrangement:

  • Inschrijfkosten voor de loop €12,5 p.p. inclusief een prachtig loopshirt

  • Lunch (twee consumpties met lunch bestaand uit soep en luxe sandwich of lunch bestaand uit BBQ (afhankelijk van weer) €15 p.p.

  • Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijfgeld.


De inschrijving opent binnenkort.Prijs inschrijving tot twee weken voor aanvang is €12,5 daarna €15,-. Kleedruimten, EHBO, douches, Brasserie met lunchgelegenheid aanwezig. Opbrengst ten bate van Team Zeparo en voor het Lions Schoolvolleybal toernooi.


Adres en bereikbaarheid

Startlocatie bij Recreatiepark De Koornmolen / Brasserie ’t Graanhuys / BeweegpuntBas

Tweemanspolder 6a, 2761 ED Zevenhuizen

Eenvoudig te bereiken via A20 of A12

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page