• Lions Dinner Drive III
    Vakgarage Boode
    Mar 07, 4:00 PM
    Vakgarage Boode, Nijverheidscentrum 4, 2761 JP Zevenhuizen, Netherlands
    Op zondag 7 maart 2021 organiseert de Lions Club Zevenhuizen een culinaire autorit door de gemeente Zuidplas. Deze uitdagende autorit is een uniek lokaal evenement die jou, in je eigen auto, langs 5 restaurants brengt waar een 5-gangen diner op jouw wacht.
  • Lions Tuinpantenmarkt 2021
    Zevenhuizen, Plein Jumbo
    Apr 24, 8:00 AM – 4:00 PM GMT+2
    Zevenhuizen, Plein Jumbo, Dorpsstraat 129, 2761 AL Zevenhuizen, Nederland
    Op 24 april 2021 houdt Lions Club Zevenhuizen, indien de corona maatregelen het toelaten, zijn jaarlijkse Tuinplantenmarkt, inmiddels bekend om de prachtige bloeiende pot- en perkplanten. Alles komt rechtstreeks van de kweker, hoge kwaliteit is dus verzekerd!
  • Lions Dinner Drive II
    Vakgarage Boode
    Feb 14, 4:00 PM
    Vakgarage Boode, Nijverheidscentrum 4, 2761 JP Zevenhuizen, Netherlands
    Op zondag 14 februari 2021 organiseert de Lions Club Zevenhuizen een culinaire autorit door de gemeente Zuidplas. Deze uitdagende autorit is een uniek lokaal evenement die jou, in je eigen auto, langs 4 restaurants brengt waar een 4-gangen diner op jouw wacht.
  • Lions Dinner Drive I
    La Baraque
    Jan 10, 4:30 PM
    La Baraque, Zuidplasweg 12-14, 2761 JL Zevenhuizen, Netherlands
    Op zondag 10 januari 2021 organiseert de Lions Club Zevenhuizen een culinaire autorit door de gemeente Zuidplas. Deze uitdagende autorit is een uniek lokaal evenement die jou, in je eigen auto, langs 5 restaurants brengt waar een 5-gangen diner op jouw wacht.
  • Koornmolen Lions Rottemerenloop 2020 (CANCELED)
    Park De Koornmolen (start/finish)
    Jun 13, 2020, 11:00 AM
    Park De Koornmolen (start/finish), Tweemanspolder 6A, 2761 ED Zevenhuizen, Nederland
    Wilt u ook meedoen aan de leukste loop door de mooiste omgeving? Doe mee aan de Koornmolen Lions Rottemerenloop! De 31ste editie van de Rottemerenloop word dit jaar gehouden op zaterdag 13 juni. Over een afstand van 5, 10 of 15 kilometer strijden recreanten en enthousiastelingen voor de winst!
  • Lions Zuidplas Rally 2020 (CANCELED)
    Zevenhuizen, La Baraque
    Sep 12, 2020, 7:30 AM – 6:00 PM
    Zevenhuizen, La Baraque, Zuidplasweg 12-14, 2761 JL Zevenhuizen, Nederland
    Lions Club Zevenhuizen organiseert inmiddels voor de elfde keer met ondersteuning van de Skymasters weer de unieke rally voor klassieke en/of sportieve auto’s, cabrio’s en youngtimers op 12 september 2020.

Steun Ons & Draag Bij Aan De Lokale Samenleving