• Lions Dinner Drive III
    Vakgarage Boode
    07 mrt. 16:00
    Vakgarage Boode, Nijverheidscentrum 4, 2761 JP Zevenhuizen, Netherlands
    Op zondag 7 maart 2021 organiseert de Lions Club Zevenhuizen een culinaire autorit door de gemeente Zuidplas. Deze uitdagende autorit is een uniek lokaal evenement die jou, in je eigen auto, langs 5 restaurants brengt waar een 5-gangen diner op jouw wacht.
  • Lions Dinner Drive II
    Vakgarage Boode
    14 feb. 16:00
    Vakgarage Boode, Nijverheidscentrum 4, 2761 JP Zevenhuizen, Netherlands
    Op zondag 14 februari 2021 organiseert de Lions Club Zevenhuizen een culinaire autorit door de gemeente Zuidplas. Deze uitdagende autorit is een uniek lokaal evenement die jou, in je eigen auto, langs 4 restaurants brengt waar een 4-gangen diner op jouw wacht.
  • Lions Dinner Drive I
    La Baraque
    10 jan. 16:30
    La Baraque, Zuidplasweg 12-14, 2761 JL Zevenhuizen, Netherlands
    Op zondag 10 januari 2021 organiseert de Lions Club Zevenhuizen een culinaire autorit door de gemeente Zuidplas. Deze uitdagende autorit is een uniek lokaal evenement die jou, in je eigen auto, langs 5 restaurants brengt waar een 5-gangen diner op jouw wacht.

Steun Ons & Draag Bij Aan De Lokale Samenleving