top of page

za 15 jun

|

Park De Koornmolen (start/finish)

Koornmolen Lions Rottemerenloop 2024

Op zaterdag 15 juni 2024 vindt De Koornmolen Lions Rottemerenloop weer plaats! De leukste en mooiste run door het prachtige Rottemerengebied. Het gebied kenmerkt zich door een uitgestrekt polderlandschap en uiteraard de Rotte waar weidevogels, ganzen en (kleine) roofvogels leven.

Registration is Closed
See other events
Koornmolen Lions Rottemerenloop 2024
Koornmolen Lions Rottemerenloop 2024

Tijd & Locatie

15 jun 2024, 11:00

Park De Koornmolen (start/finish), Tweemanspolder 6A, 2761 ED Zevenhuizen, Nederland

Over dit event

Op zaterdag 15 juni 2024 vindt De Koornmolen Lions Rottemerenloop weer plaats! De leukste en mooiste run door het prachtige Rottemerengebied. Het gebied kenmerkt zich door een uitgestrekt polderlandschap en uiteraard de Rotte waar weidevogels, ganzen en (kleine) roofvogels leven. Op deze dag kun je de uitdaging aangaan over een afstand van 5, 10 of 15 kilometer en strijden voor een podiumplek.

De start en finish zijn nabij Brasserie ’t Graanhuys en Sportcentrum BeweegpuntBas aan de Tweemanspolder 6a, 2761 ED Zevenhuizen (terrein Recreatiepark De Koornmolen). Vanaf hier gaat de route door het prachtige Rottemerengebied. De loop start om 11.00 uur.

Na de loop kun je bij de finish genieten van muziek, hapjes en drankjes op het extra grote terras van Brasserie ’t Graanhuys.

Deel dit event

bottom of page