top of page
Zoeken

Drie tips voor een succesvolle voorbereiding op de Lions Rottemerenloop

Bijgewerkt op: 4 jun. 2019Zaterdag 15 juni is het weer tijd voor de mooiste run langs de Rottemeren, de Lionsloop! Een loop gemarkeerd door een groots polderlandschap, de Rotte en prachtige molens. Over een afstand van 5, 10 of 15 kilometer kunt u op zaterdag 15 juni strijden voor een mooie tijd.

Honderden lopers hebben zich inmiddels aangemeld. Hoewel de voorinschrijving gesloten is kunt u zich ter plaatse op de dag van de loop nog inschrijven. Wat u sowieso kunt doen is beginnen aan de voorbereiding! En daar kunt u vast een aantal tips bij gebruiken. Lees daarom in deze mail drie tips voor een succesvolle voorbereiding.Tip 1: Loop met vrienden!

Lopen met vrienden is niet alleen leuker, ook makkelijker. Daarom is er een speciaal team arrangement. 

Dit arrangement bestaat per persoon uit twee consumpties en soep met een luxe sandwich of een lunch van de BBQ bij Brasserie ’t Graanhuys. De prijs hiervan bedraagt €15 pp, naast de normale inschrijvingskosten ad €12,50 pp.

Zo kan uw team na het lopen van de 5, 10 of 15 kilometer lekker nagenieten en de loop gezellig met elkaar afsluiten. Bij de start en finish hebben we ook een gezellig plein met muziek.


Tip 2: Trainen

Trainen, trainen, trainen en nog eens trainen. Belangrijk! Vraagt u zich ook wel eens af of u het juist aanpakt?

U kunt met een ervaren trainer toewerken naar de Lionsloop. Neem contact op met Ramon Visser via ramon@runnerszevenhuizen.nl.


Tip 3: Wees op tijd

Wees ruim op tijd voor de wedstrijd. Zo bent u er helemaal klaar voor als de wedstrijd start. Voor, tijdens maar vooral na de loop kunt u bij de finish genieten van muziek, hapjes en drankjes op het extra grote terras. 

Zowel de start om 11.00 uur als de finish zijn nabij Brasserie ’t Graanhuys en Sportcentrum BeweegpuntBas (met verkleedruimte en douchefaciliteiten) aan de Tweemanspolder 6a, 2761 ED Zevenhuizen (terrein Recreatiepark De Koornmolen). Vanaf hier gaat u het Rottemerengebied in.Inschrijven

De voorinschrijving (kan tot 2 weken voor de start van de loop) is € 12,5 en na de voorinschrijving € 15,-. Tevens krijgt u bij exclusief bij voorinschrijving een prachtig loopshirt cadeau welke u kunt dragen tijdens de loop.


Honderden mensen hebben zich inmiddels aangemeld. Inschrijven voor de loop kan ook nog op de dag zelf.

Met het inschrijfgeld en door sponsoring zijn wij als Lions Club Zevenhuizen in staat om goede doelen te ondersteunen. Dit jaar gaan opgehaalde middelen naar Team ZePaRo (lopen de Roparun) en het Lions schoolvolleybal toernooi.


129 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page