top of page
Zoeken

Leergeld Hollandsche IJssel biedt gezin dagje uit aan in PlaswijckparkGezinnen die geldproblemen hebben kunnen bij Stichting Leergeld Hollandsche IJssel een aanvraag doen voor een dagje uit naar Plaswijckpark. De doelgroep zijn kinderen van 3 tot 12 jaar en hun ouders, en als het gezin een kind heeft dat iets ouder is, is dat geen probleem.


Bij binnenkomst ontvangt elk kind en ouder een voucher voor een lunchbox om de ervaring nog specialer te maken. Als het gezinsinkomen laag is (130% van het sociaal minimum), kunnen ze een aanvraag indienen, ongeacht of dat inkomen een uitkering, ZZP-inkomsten, salaris of leefgeld is.


De gezinnen kunnen hun aanvraag indienen via de websites www.leergeldijssel.nl of www.samenvoorallekinderen.nl. Het uploaden van een recente inkomensspecificatie is niet verplicht, maar kan het verwerkingsproces versnellen. Zolang de voorraad strekt, ontvangen de gezinnen de toegangskaarten per post.


 

Lions Zevenhuizen heeft in de loop der jaren al ruim €700.000 ingezameld en uitgekeerd aan goede doelen. De club steunt diverse organisaties, waaronder Stichting Leergeld Hollandsche IJssel, het Leger des Heils, de Zonnebloem en Stichting ZePaRo, en zet zich speciaal in voor zeven doelen in 2022.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page