top of page
Zoeken

Lions Rottemerenloop 2019

Bijgewerkt op: 4 jun. 2019

Yes! Het is weer bijna tijd voor de Lionsloop 2019, de mooiste en leukste run door het natuurrijke Rottemerengebied. Een gebied gemarkeerd door een groots polderlandschap met ruimte voor duizenden weidevogels, ganzen en (kleine) roofvogels. Over een afstand van 5, 10 of 15 kilometer kunt u op zaterdag 15 juni 2019 strijden voor het hoogste podium. Zaterdag 15 juni 2019 is het alweer de tijd voor de dertigste editie.


De inschrijving is inmiddels gesloten. Honderden lopers hebben zich inmiddels ingeschreven. Doe jij ook mee? Inschrijven kan nog op de dag zelf ter plaatse.


Routes

Zowel de start (om 11.00 uur) als de finish zijn nabij Brasserie ’t Graanhuys en Sportcentrum BeweegpuntBas (met verkleedruimte en douchefaciliteiten) aan de Tweemanspolder 6a, 2761 ED Zevenhuizen (terrein Recreatiepark De Koornmolen). Vanaf hier gaat u het Rottemerengebied in.


Tijdens maar vooral na de loop kunt u bij de finish genieten van muziek, hapjes en drankjes op het extra grote terras genieten. Ben u al nieuwsgierig naar de route? Bekijk deze hier!


Jan Visser Kidsrun

Voorafgaand aan de Paul&Paul Lions Rottemerenloop is er voor de kleine lopers de Jan Visser Kidsrun. Deze start om 10.00 uur en 10:15 uur over de afstanden van 1000M (6 t/m 8 jaar) en 1500m (9 t/m 12 jaar). Kinderen kunnen zich van 09:00 tot 09:45 uur aanmelden.Voorinschrijving

Prijs inschrijving tot twee weken voor aanvang is €12,5 daarna €15,-. Tevens krijgt u exclusief bij voorinschrijving een prachtig loopshirt cadeau welke u kunt dragen tijdens de loop.

Inschrijfgeld voor de Jan Visser Kids run bedraagt €2,50, inschrijving alleen op de dag zelf.

Kleedruimten, EHBO, douches, Brasserie met lunchgelegenheid aanwezig.

Opbrengst ten bate van Team Zeparo en voor het Lions Schoolvolleybal toernooi.


Teams

Wilt u weten wie de snelste is van uw hardloopclubje, uw vrienden of uw collega's? Schrijf je in met een team en ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie. Maak gebruik van het speciale team arrangement:

  • Inschrijfkosten voor de loop €12,5 p.p. inclusief een prachtig loopshirt

  • Lunch (twee consumpties met lunch bestaand uit soep en luxe sandwich of lunch bestaand uit BBQ (afhankelijk van weer) €15 p.p.

  • Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijfgeld.
Adres en bereikbaarheid

Startlocatie bij Recreatiepark De Koornmolen / Brasserie ’t Graanhuys / BeweegpuntBas

Tweemanspolder 6a, 2761 ED Zevenhuizen

Eenvoudig te bereiken via A20 of A12

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig4.210 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page