top of page
Zoeken

Nat en winderig: dat was de 33ste editie van de De Koornmolen Lions Rottemerenloop

De 33ste editie van de De Koornmolen Lions Rottemerenloop was dit jaar een loop van uitersten: er was veel wind en er waren forse regenbuien. En soms scheen de zon. Veel lopers kwamen zich melden op het terrein van recreatiepark De Koornmolen. Lionsclub Zevenhuizen steunt met de opbrengst een aantal goede doelen, waaronder Team Zeparo en de Boodschappenkast.

 

“Poeh, die regen is nog niet zo erg. Maar die wind . . .” De loper die deze uitspraak deed, was blij dat de laatste meters overbrugd waren. Dat zullen ongetwijfeld meer van de ruim tweehonderdvijftig lopers gedacht hebben. Lions commissievoorzitter Gert Jan Freeke heeft er alle bewondering voor: “Vorig jaar was het subtropisch warm, maar nu hadden regen en wind vrij spel in de polder. Dat we ondanks dit weer zoveel lopers mochten begroeten, daar ben ik echt blij mee! En natuurlijk ook blij voor de goede doelen, die we met de opbrengst kunnen ondersteunen.”

 

Bij de Jan Visser Kids run, 1.000 en 1.500 meter, vielen de nummers één tot en met drie in de prijzen.  De winnaars van De Koornmolen Lions Rottemerenloop bij de 5 kilometer dames zijn 1 Saskia Groenen, 2 Suzanne Adegeest, 3 Sterre Derksen, bij de 5 kilometer heren zijn dat 1 Den Hollander, 2 Danny Pelle, 3 Wojciech Sobotzik. De winnaars van de 10 kilometer dames zijn 1 Francisca de Jong, 2 Hiemke van den Boer, 3 Gwen de Haas, bij de 10 kilometer heren zijn dat 1 Coen Visser, 2 Tim Baas, 3 Mike Sanderman. De winnaars bij de 15 kilometer dames zijn 1 Annick Notermans, 2 Fleur van der Loos, 3 Mariska Pak. Bij de 15 kilometer heren zijn dat 1 Rick Pronk, 2 Patrick Kwist, 3 Rick van Helden.

 

De opbrengst van De Koornmolen Lions Rottemerenloop loop is geheel bestemd voor de goede doelen, waaronder Team Zeparo en de Boodschappenkast.

 

Lionsclub Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen. De volgende geplande activiteit is de 14e editie van  de Lions Zuidplas Rally op zaterdag 14 september 2024.193 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page