top of page
Zoeken

Routes van de Koornmolen Lions Rottemerenloop 2024 zijn nu bekend – Schrijf je in en loop mee!
De inschrijvingen voor de Koornmolen Lions Rottemerenloop 2024 zijn geopend! Dit jaar vindt het evenement plaats op zaterdag 15 juni 2024. Met routes van 5, 10 en 15 kilometer door het prachtige Rottemerengebied, biedt deze loop iets voor iedere hardloper, van beginners tot ervaren marathonlopers.De Koornmolen Lions Rottemerenloop is niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een fantastische manier om te genieten van de natuur en tegelijkertijd bij te dragen aan goede doelen. Dit jaar ondersteunen we een brede selectie aan doelen, waaronder het Leger des Heils, Stichting Zeparo, en vele anderen.


De loop start en eindigt bij Recreatiepark de Koornmolen, waar je tevens je startnummer kunt ophalen bij Sportcentrum BeweegpuntBas. Na afloop is er muziek en zijn er hapjes en drankjes beschikbaar op het terras van nabijgelegen restaurants, perfect voor een gezellige afsluiting van de dag.


Voor de jongste lopers is de Jan Visser Kidsrun, die start om 10:00 uur voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar en om 10:15 uur voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Inschrijven voor de kidsrun kan op de dag zelf vanaf 09:00 uur.


De routes voor de verschillende afstanden zijn hier te bekijken.Pak deze kans om je persoonlijke record te breken of gewoon te genieten van een dag vol gezelligheid en sportiviteit. Schrijf je nu in, alleen of met vrienden en familie, en help mee een verschil te maken voor de ondersteunde goede doelen.


We zien je graag aan de startlijn op 15 juni 2024. Zorg dat je erbij bent!265 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page