LCZ_PB_260b.jpeg

LIONS ZUIDPLAS RALLY

11 september 2021

Op zaterdag 11 september organiseert Lions Club Zevenhuizen voor de elfde keer de Zuidplas Rally. Een uitdagende rally met klassieke en sportieve auto’s, cabrio’s en youngtimers maar ook gewone personenauto.

Logo Rally.jpg

De Van der Hammen Notarissen Zuidplas Rally is een uitdagende kaartleesrit over mooie stuurweggetjes in de wijde omgeving. U zult genieten van het uitzicht en verbaasd staan van het natuurschoon dat zich in uw directe omgeving bevindt. Deze kaartleesrit biedt voor ieder wat wils, of u nu een ervaren rittenrijder bent of voor de eerste keer deelneemt. Voor deelnemers van de Lions Dinner Drives is de Van der Hammen Notarissen Zuidplas Rally een mooie volgende stap. Het evenement kan makkelijk worden aangepast naar de dan geldende coronamaatregelen.

header.jpg

Details

Volledig verzorgd dagprogramma met lunch, borrel en buffetdiner, rally-schild en twee deurstickers

€185 inschrijfgeld per equipe van 2 personen (bestuurder en navigator), extra passagiers betalen € 60 p.p.

Inloop vanaf 08.30 uur, start 09.30 uur

La Baraque, Zuidplasweg 12-14, 2761 LJ Zevenhuizen (start en finish)

Doe mee!

Zin om deel te nemen de Zuidplas Rally? Met ​ uw klassieker, uw cabrio of gewone personenauto?

 

Schrijf je in voor 30 augustus 2021.

Daag jezelf uit, doe mee met de Zuidplas Rally en ga op pad over de mooiste wegen.

 

Inschrijven

Dit jaar vragen wij u bij de inschrijving direct te betalen via iDeal. Wanneer u een factuur wilt kunt u dit tijdens het inschrijven aangeven en krijgt u deze separaat gestuurd. Dit is een veilige manier van betalen en zorgt ervoor dat onze vrijwilligers minder administratieve werkzaamheden hoeven uit te voeren.

Inschrijven gesloten

Goede doelen

Met uw deelname aan de Van der Hammen Zuidplas Rally steunt u doelen als het Leger des Heils, de Zonnebloem en Stichting ZePaRo.

 

Daarnaast steunt LCZ in 2021 vier doelen in het bijzonder: 100Weeks (ondersteuning van vrouwen in extreme armoede in Afrika), Stichting Leergeld (kinderen in armoede weer laten meedoen), Stichting Care for Family (praktische hulp aan kansarme gezinnen) en Woonzorgcentrum Beth-San Moerkapelle (beleeftafel, waarmee bejaarden met dementie geactiveerd worden).

_R4A5491.jpg
home.jpg

Sponsoren

De Zuidplas Rally wordt mede mogelijk gemaakt door Van Der Hammen Notarissen uit Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel. Bekijk alle sponsoren op onze sponsorpagina.

header.jpg

Corona maatregelen

De Zuidplas Rally kan makkelijk worden aangepast aan de dan geldende coronamaatregelen. Indien er strikte en beperkende maatregelen gelden serveren wij, net zoals tijdens de welbekende Lions Dinner Drives, uw lunch en diner in de auto.

We gaan ervoor! en hopen op een prachtige dag.

4S0A3910.jpg
_R4A6437.jpg

Over LCZ

Een groep met ca. 25 vlotte leden tussen de 29 en 85 jaar oud die al meer dan 75 activiteiten hebben georganiseerd en al ruim € 250.000 hebben uitgekeerd aan goede doelen.

Doe mee!