LCZ_PB_260b.jpeg

LIONS ZUIDPLAS RALLY

11 september 2021

Op zaterdag 11 september organiseert Lions Club Zevenhuizen voor de elfde keer de Zuidplas Rally. Een uitdagende rally met klassieke en sportieve auto’s, cabrio’s en youngtimers maar ook gewone personenauto.

Logo Rally.jpg

De Van der Hammen Notarissen Zuidplas Rally is een uitdagende kaartleesrit over mooie stuurweggetjes in de wijde omgeving. U zult genieten van het uitzicht en verbaasd staan van het natuurschoon dat zich in uw directe omgeving bevindt. Deze kaartleesrit biedt voor ieder wat wils, of u nu een ervaren rittenrijder bent of voor de eerste keer deelneemt. Voor deelnemers van de Lions Dinner Drives is de Van der Hammen Notarissen Zuidplas Rally een mooie volgende stap. Het evenement kan makkelijk worden aangepast naar de dan geldende coronamaatregelen.

header.jpg

Details

Volledig verzorgd dagprogramma met lunch, borrel en buffetdiner, rally-schild en twee deurstickers

€185 inschrijfgeld per equipe van 2 personen (bestuurder en navigator), extra passagiers betalen € 60 p.p.

Inloop vanaf 08.30 uur, start 09.30 uur

La Baraque, Zuidplasweg 12-14, 2761 LJ Zevenhuizen (start en finish)

Doe mee!

Zin om deel te nemen de Zuidplas Rally? Met ​ uw klassieker, uw cabrio of gewone personenauto?

Schrijf je in voor 28 augustus 2021.

Daag jezelf uit, doe mee met de Zuidplas Rally en ga op pad over de mooiste wegen.

Inschrijven

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden en betalen. Wanneer u een factuur wilt kunt u dit tijdens het inschrijven aangeven en krijgt u deze separaat gestuurd.

Goede doelen

Met uw deelname aan de Van der Hammen Zuidplas Rally steunt u doelen als het Leger des Heils, de Zonnebloem en Stichting ZePaRo.

Daarnaast steunt LCZ in 2021 vier doelen in het bijzonder: 100Weeks (ondersteuning van vrouwen in extreme armoede in Afrika), Stichting Leergeld (kinderen in armoede weer laten meedoen), Stichting Care for Family (praktische hulp aan kansarme gezinnen) en Woonzorgcentrum Beth-San Moerkapelle (beleeftafel, waarmee bejaarden met dementie geactiveerd worden).

_R4A5491.jpg
home.jpg