top of page
LCZ_PB_260b.jpeg

De Haij & van der Wende Advocaten
Lions Zuidplas Rally

10 september 2022

Op zaterdag 10 september organiseert Lions Club Zevenhuizen voor de 12de keer de Zuidplas Rally. Een uitdagende rally met klassieke en sportieve auto’s, cabrio’s en youngtimers maar ook gewone personenauto.

Logo Rally.jpg

De Haij & van der Wende Advocaten Zuidplas Rally is een uitdagende kaartleesrit over mooie stuurweggetjes in de wijde omgeving. U zult genieten van het uitzicht en verbaasd staan van het natuurschoon dat zich in uw directe omgeving bevindt. Deze kaartleesrit biedt voor ieder wat wils, of u nu een ervaren rittenrijder bent of voor de eerste keer deelneemt. Voor deelnemers van de Lions Dinner Drives is de De Haij & van der Wende Advocaten Zuidplas Rally een mooie volgende stap. Het evenement kan makkelijk worden aangepast naar de dan geldende coronamaatregelen.

Schermafbeelding 2022-06-08 om 20.24.24.png

Details

Volledig verzorgd dagprogramma met lunch, borrel en buffetdiner, rally-schild en twee deurstickers

€195 inschrijfgeld per equipe van 2 personen (bestuurder en navigator), extra passagiers betalen € 60 p.p.

Inloop vanaf 08.30 uur, start 09.30 uur

La Baraque, Zuidplasweg 12-14, 2761 LJ Zevenhuizen (start en finish)

Doe mee!

Zin om deel te nemen de Zuidplas Rally? Met ​ uw klassieker, uw cabrio of gewone personenauto?

 

Schrijf je in voor 30 augustus 2022.

Daag jezelf uit, doe mee met de Zuidplas Rally en ga op pad over de mooiste wegen.

Doe mee

Sport & Toer Klasse

Dit jaar is er sprake van een Sport en Toer klasse. Bij de inschrijving kan je direct aangeven of je voor de Sport (pro klasse) of de Toer klasse (reguliere klasse) wilt inschrijven. De Toer klasse is onze reguliere klasse zoals u de afgelopen jaren van ons gewend bent. Wij hebben geleerd van het afgelopen jaar en dit jaar zal de Toer klasse specifiek voor die rally rijder zijn, die 1x per jaar een puzzelrit rijdt. De Sport klasse is onze pro klasse. Dit is een nieuwe klasse en is bedoeld voor de deelnemers die graag van een uitdaging houden en vaker deelnemen aan auto rally's.

U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. Let op: u moet eerst de cookies accepteren.

Goede doelen

Met uw deelname aan de Haij & Van der Wende Advocaten Zuidplas Rally steunt u doelen als het Leger des Heils, de Zonnebloem en Stichting ZePaRo.

 

Daarnaast steunt LCZ in 2022 zeven doelen in het bijzonder: Stichting Breath (opvang van kinderen in Oekraïne), Hennipgaarde Zevenhuizen (natuurspeeltuin), Cape Cruising 4 Kids (Samen (st)rijden voor zieke kinderen in het GHZ), Stichting Jarige Job (verjaardagsboxen voor kinderen in armoede, regio Gemeente Zuidplas), 100Weeks (ondersteuning van vrouwen in extreme armoede in Afrika), Leontienhuis (hulp bij het herstel van een eetstoornis) en een uitje met de ouderen van woonzorgcentrum Beth-San Moerkapelle en de Zevenster Zevenhuizen.

_R4A5491.jpg

Sponsoren

De Zuidplas Rally wordt mede mogelijk gemaakt door De Haij & van der Wende Advocaten. Bekijk alle sponsoren op onze sponsorpagina.

Schermafbeelding 2022-06-08 om 20.24.24.png
_R4A6437.jpg

Over LCZ

Een groep met ca. 25 vlotte leden tussen de 29 en 85 jaar oud die al meer dan 75 activiteiten hebben georganiseerd en al ruim € 250.000 hebben uitgekeerd aan goede doelen.

Doe mee!

bottom of page