Snertwandeltocht 6.png

Snertwandeltocht Rottemeren
zaterdag 7 januari 2023

De Snertwandeltocht Rottemeren vindt plaats op zaterdag 7 januari 2023 en de start is bij de Willem-Alexanderroeibaan. Er zijn vijf verschillende afstanden waarbij de deelnemers door het prachtige Rottemerengebied worden geleid. De opbrengst van de wandeltocht is deels voor de organiserende IJsclub en deels voor het goede doel.

Dit jaar wordt de Snertwandeltocht van de IJsclub Zevenhuizen gehouden op zaterdag 7 januari 2023, nu in samenwerking met Lionsclub Zevenhuizen. Net als voorgaande jaren kunnen de lopers genieten van de wandelingen door de prachtige polders van het Rottemerengebied.

Routes

De routes zijn 7, 12, 17, 21 en 26 kilometer en het startpunt van alle routes is bij de Willem Alexander roeibaan aan het Nely Gambonplein 1. De wandelaars kunnen onderweg lekker eten en drinken.

Inschrijven

Ter plaatse kan ingeschreven worden, er is geen voorinschrijving noodzakelijk. De kosten zijn €5,00 voor kinderen (4 - 13 jaar) en €6,00 voor volwassenen. Leden van de IJsclub en/of wandelbond krijgen €1,00 korting. De opbrengst komt ten goede aan de ijsbaan van de IJsclub en aan het goede doel. De snertwandeltocht is tussen 08:30 – 17:00 uur, waarbij elke route zijn eigen starttijd kent. Meer informatie volgt zeer binnenkort. Voor vragen mail snertwandeltocht.rottemeren@gmail.com

Doet u aankomend jaar ook mee? De online inschrijving opent binnenkort.

_R4A6437.jpg

Over LCZ