Champagne

KNALLEND HET JAAR UIT

Deze actie is over en bestellen is niet meer mogelijk. Er zijn in twee weken tijd maar liefst 162 flessen champagne verkocht en 3 donateurs aangetrokken. Lees hier over het resultaat van deze campagne.

Trakteer uzelf en naasten op champagne en steun het goede doel, dit jaar in het bijzonder 100Weeks, Stichting Leergeld, Stichting Care for Family en Woonzorgcentrum Beth-San Moerkapelle.

Bestel nu Champagne Jean de Villaré Grande Réserve Brut en sluit het jaar goed af.

• Wijnhuis: Jean de Villaré

• Land: Frankrijk

• Herkomst: Champagnestreek

• Druivenras: Pinot Meunier, Chardonnay

• Flesrijping: 3 jaar

• Proefnotitie: Zacht, soepel en toegankelijk

Bestellen kan tot en met 17 december.

Levering in de week van 21 december voor de feestdagen.

Eerder leveren in overleg mogelijk (zevenhuizen@lions.nl).

€ 29,99 per fles

€ 7,5 per fles gaat naar het goede doel

Geniet een beetje extra met de feestdagen en steun het goede doel. Bestel nu!

Goede doelen

Lions Club Zevenhuizen steunt vaste doelen als het Leger des Heils, de Zonnebloem en Stichting ZePaRo.

Daarnaast steunt LCZ in 2020/2021 vier doelen in het bijzonder: 100Weeks (ondersteuning van vrouwen in extreme armoede in Afrika), Stichting Leergeld (kinderen in armoede weer laten meedoen), Stichting Care for Family (praktische hulp aan kansarme gezinnen) en Woonzorgcentrum Beth-San Moerkapelle (beleeftafel, waarmee bejaarden met dementie geactiveerd worden).

spelfoto-bloemen-senioren-tovertafel-sca

Deze actie is mogelijk gemaakt door Wijnhandel London, úwTopslijter.

Topslijter logo.png

Wij Zijn