Champagne

KNALLEND HET JAAR UIT

Trakteer uzelf en naasten op champagne en steun het goede doel, dit jaar in het bijzonder 100Weeks, Stichting Leergeld, Stichting Care for Family en Woonzorgcentrum Beth-San Moerkapelle.

Bestel nu Champagne Monmarthe Secret de Familie Premier Cru Brut en sluit het jaar goed af.

• Wijnhuis: Monmarthe

• Naam: Secret de Familie

• Soort: Premier Cru Brut

• Herkomst: Champagnestreek Frankrijk

• Druivenras: Chardonnay 20%, Pinot Noir 40%, Pinot Meunier 40%

• Rijping: 2 jaar

• Alcoholgehalte: 12%

• Proefnotitie: Zacht, soepel en toegankelijk

Bestellen kan tot en met 10 december.

Levering in de week van 13 december voor de feestdagen.

Eerder leveren in overleg mogelijk (zevenhuizen@lions.nl).

€ 29,99 per fles

€ 7,5 per fles gaat naar het goede doel

cJPK2JfwQ5actrpDtaT1wQ_pb_x600.png

Geniet een beetje extra met de feestdagen en steun het goede doel. Bestel nu!

Deze actie is mogelijk gemaakt door Wijnhandel London, úwTopslijter.

Topslijter logo.png

Goede doelen

Lions Club Zevenhuizen steunt vaste doelen als het Leger des Heils, de Zonnebloem en Stichting ZePaRo.

Daarnaast steunt LCZ in 2020/2021 vier doelen in het bijzonder: 100Weeks (ondersteuning van vrouwen in extreme armoede in Afrika), Stichting Leergeld (kinderen in armoede weer laten meedoen), Stichting Care for Family (praktische hulp aan kansarme gezinnen) en Woonzorgcentrum Beth-San Moerkapelle (beleeftafel, waarmee bejaarden met dementie geactiveerd worden).

spelfoto-bloemen-senioren-tovertafel-sca

Wij Zijn