top of page
Zoeken

Resultaat 11e Van der Hammen Notarissen Lions Zuidplas Rally gaat naar Leger Des Heils, Zonnebloeme

Na een jaar uitstel in verband met het Corona virus, meldden zich zestig equipes op zaterdag 11 september voor de 11e editie van de Van der Hammen Notarissen Lions Zuidplas rally. Met de opbrengst van de loop ondersteunt Lionsclub Zevenhuizen een aantal goede doelen.


De 11e editie van de Van der Hammen Notarissen Lions Zuidplas rally kende een aantal wijzigingen. Ten eerste werd er zorgvuldig rekening gehouden met de geldende Corona regelgeving, wat onder andere ervoor zorgde dat het een buitenevent was. Daarnaast was de opzet van de rally verandert ten opzichte van voorgaande jaren. Zo werd de route bijvoorbeeld pas vijftien minuten voor de starttijd aan de desbetreffende equipe overhandigd. En maakte de aanwijzingen voor de route gebruik van een andere methodiek. Wat niet veranderd was, is de rij prachtige auto’s die gebroederlijk wachtten op het moment van vertrek.Ook één van de veranderingen was dat de deelnemers meer vrijheid hebben in de te kiezen route tussen punt A en B, waardoor de kans op ‘file rijden’ sterk verminderde. De opdrachten die in de tussentijd uitgevoerd moeten worden, bleken voor veel deelnemers toch nog best lastig. Na de behendigheidsproef eindigt de dag weer in La Baraque, waar de deelnemers met een glaasje champagne feestelijk onthaald werden.


Johan Hogervorst, voorzitter van de rally commissie binnen Lionsclub Zevenhuizen, spreekt van een uitermate geslaagde dag. “De dag is gelukkig droog gebleven en de deelnemers hebben genoten”. Hij vervolgt: “We kunnen met de opbrengst van de rally onze goede doelen voor het komende jaar ondersteunen. De doelen die we aan de rally hebben gekoppeld, zijn het Leger des Heils, de Zonnebloem en Stichting ZePaRo. Maar daarnaast ondersteunen we ook dit jaar 100 Weeks, Stichting Leergeld, Stichting Care for Family en Woonzorgcentrum Beth San”.


Foto’s en achtergrond van de goede doelen zijn via de Facebook pagina Lions Zevenhuizen en website terug te vinden. Lionsclub Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen, die steeds ook via de website lionsclubzevenhuizen.nl gecommuniceerd worden.
482 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page