top of page
LCZ_PB_260b.jpeg

Queen in Concert
Lions Zevenhuizen voorjaarsconcert
2 maart 2024 | 20:00 uur | Hervormde Kerk Zevenhuizen

“We are the Champions”, “Innuendo” en natuurlijk het bombastische “Bohemian Rhapsody”: wie kent deze nummers van rockband Queen niet? Zaterdagavond 2 maart 2024 vanaf 20:00 uur klinken onder andere deze nummers in de Hervormde Kerk in Zevenhuizen in een harmonische uitvoering van orkest en vleugel.

front.jpg

Het concert zal worden uitgevoerd door harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude gezamenlijk met Bernd van den Bos op vleugel onder leiding van dirigent 

Madeleine Boertje.

tonverschoor.nl.png
hervormdzevenhuizen.nl.png
greenfieldmusicprojects.nl.png
dorpshuis.nl.png

Madeleine Boertje is een bekend gezicht in Zuidplas, met onder meer een lespraktijkdwarsfluit en als muziekdocent. Ook geeft ze regelmatig concerten als solist en als dirigent van verschillende orkesten.

PB0500_a_LCZ Voorjaarsconcert.jpg
PB0500_c_LCZ Voorjaarsconcert.jpg

Bernd van den Bos is de vaste pianist van Brigitte Kaandorp en heeft op het podium gestaan met Paul de Leeuw, Jenny Arean, Louis van Dijk, André van Duin en Simone Kleinsma. Ook is hij de pianist en bandleider in het tv-programma Klassiekers met Kleinsma. Momenteel reist Bernd door het land met zijn eigen theaterproductie Freddie Mercury on piano. Tijdens het concert krijgt het publiek dan ook de gelegenheid om verzoeknummers aan te vragen, waarop Bernd zal improviseren.

Natuurlijk zal tijdens dit concert de Queen Symphony van Tolga Kashif klinken, een muzikale reis door de parels van Queen nummers. Deze symphony werd door Erik Somers herschreven voor een groot harmonieorkest. En speciaal voor dit concert heeft hij het bekende ‘We are the Champions’ gearrangeerd voor vleugel en harmonieorkest.

Tickets

De kaartverkoop is inmiddels begonnen (kaartje €25). Laat u betoveren tijdens een heerlijke muzikale avond op 2 maart as en ondersteun tegelijkertijd het goede doel: dat is dubbel genieten!

Goede doel

De opbrengst van het concert is bestemd voor het goede doel ‘Stichting Zuidplas Helpt’. Deze stichting helpt inwoners van Zuidplas die incidentele, schrijnende of bedreigende nood ervaren.

KOOP VANDAAG UW KAARTEN

Doe mee

Goede doelen

Natuurlijk is de opbrengst bestemd voor het goede doel. Zie verder op deze site welke goede doelen we als Lionsclub Zevenhuizen ondersteunen. Met uw deelname heeft u daarom én een gezellig dag én u ondersteunt de goede doelen. 

17562-voedselbank-rotterdam-1.jpeg
_R4A6437.jpg

Over LCZ

Een groep met ca. 25 vlotte leden tussen de 32 en 80 jaar oud die al meer dan 80 activiteiten hebben georganiseerd en al ruim € 250.000 hebben uitgekeerd aan goede doelen.

Wees erbij!

bottom of page