LIONS DINNER DRIVE III
Steun de horeca
De inschrijving is gesloten
De derde editie van de Lions Dinner Drive is vol, maar liefst 69 equipes (162 man) verschijnen a.s. zondag aan de start om te genieten van de kookkunsten van Viergang Foods, Café Oud Verlaat, Tapas en Wijnbar van 'S, Restaurant De Roode Leeuw en Brasserie Rustwat.
​
Bedankt voor jullie steun! Tot zondag.
Volg ons op Facebook voor beelden van de derde rit.
Op zondag 7 maart 2021 organiseert Lions Club Zevenhuizen voor de derde keer een culinaire autorit door de gemeente Zuidplas. Deze uitdagende autorit brengt jou, in je eigen auto, langs 5 restaurants waar een 5-gangen diner op je wacht. De eerste edities, op 10 januari en 14 februari, waren een groot succes met circa 90 en 160 enthousiaste deelnemers. De derde editie heeft wederom een nieuwe route en andere restaurants.
Geheel in overeenstemming met de huidige overheidsmaatregelen ontvang je een gang in de auto waar jouw culinaire smaakpapillen (eindelijk) weer worden geactiveerd. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld door de deelnemende restaurants.
​
Om deze autorit compleet te maken hebben wij een laagdrempelig spelelement in de route gebouwd waarmee je tevens een prijs kunt winnen.
Deelname
Deelname kost EUR 49,50 p.p. voor volwassenen en EUR 19,50 p.p. voor kinderen. De volledige opbrengst is voor de restaurants die in deze tijd een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In de prijs is geen drank opgenomen. De deelnemers ontvangen bij de start van de Lions Dinner Drive een tas met benodigdheden voor tijdens de rit.
Aanmelden
De rit zal ongeveer 2,5 uur duren. Bij de aanmelding kan een voorkeur worden aangegeven voor een starttijd in één van de tijdsblokken.
Let op: indien een tijdsblok vol is wordt jouw aanmelding bij het eerstvolgende tijdsblok ingedeeld.
Aanmelden
Deelnemende restaurants
Viergang Foods - Amuse
****
Café Oud Verlaat – Voorgerecht
****
Tapas en Wijnbar van 'S - Tussengerecht
****
Restaurant De Roode Leeuw - Hoofdgerecht
****
Brasserie Rustwat - Nagerecht
****
Viergang Foods – Koffie/thee met iets lekkers
Menu
Er wacht een heerlijk vijf gangen diner op jullie. We starten met een amuse van rouleau van runderlende omwikkeld met pancetta van Viergang Foods. We rijden door voor het voorgerecht, kip boursin van Oud Verlaat. Bij Tapas en Wijnbar van ’S gaan we genieten van een tonijntartaar (Beef Tataki alternatief).
​
Restaurant De Roode Leeuw serveert het hoofdgerecht, een Captain’s Dinner, om vervolgens door te rijden voor een appeltaart met stracciatella en citroenijs (zelfgemaakt van streekproducten) bij Rustwat. We sluiten wederom af met koffie of thee en iets lekkers bij Viergang Foods.