LIONS DINNER DRIVE II

Steun de horeca

Op zondag 7 februari 2021 organiseert de Lions Club Zevenhuizen voor de tweede keer een culinaire autorit door de gemeente Zuidplas. Deze uitdagende autorit brengt jou, in je eigen auto, langs 4 restaurants waar een 4-gangen diner op je wacht. De eerste editie, op 10 januari 2021, was een groot succes met circa 90 enthousiaste deelnemers. De tweede editie heeft een nieuwe route en andere restaurants.

Geheel in overeenstemming met de huidige overheidsmaatregelen ontvang je een gang in de auto waar jouw culinaire smaakpapillen (eindelijk) weer worden geactiveerd. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld door de deelnemende restaurants.

Om deze autorit compleet te maken hebben wij een laagdrempelig spelelement in de route gebouwd waarmee je tevens een prijs kunt winnen.

Reacties op de eerste rit

Deelname

Deelname kost EUR 48,50 p.p. voor volwassenen en EUR 19,50 p.p. voor kinderen. De volledige opbrengst is voor de restaurants die in deze tijd een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In de prijs is geen drank opgenomen. De deelnemers ontvangen bij de start van de Lions Dinner Drive een tas met benodigdheden voor tijdens de rit.

Aanmelden

De rit zal ongeveer 2,5 uur duren. Bij de aanmelding kan een voorkeur worden aangegeven voor een starttijd in één van de tijdsblokken.

Let op: indien een tijdsblok vol is wordt jouw aanmelding bij het eerstvolgende tijdsblok ingedeeld.

Ben jij een echte Bourgondiër of heb je gewoon weer eens zin om buiten de deur te genieten van culinaire hoogstandjes? Meld je nu aan!

Aanmelden

Startblok (vaste keuzeblokken, blokken die vol zijn staan niet meer vermeld)

Deelnemende restaurants

Viergang Foods - Voorgerecht
Brasserij De Berg – Tussengerecht
Restaurant Akkeroord - Hoofdgerecht
Grumpies – Nagerecht
Viergang Foods – Koffie/thee met iets lekkers

_R4A5491.jpg
WhatsApp Image 2021-01-11 at 08.15.48.jp

We starten met een trio van carpaccio, vitello tonato en tonijn van Viergang Foods (voormalig Restaurant de Viergang). Vervolgens rijden we door voor een tussengerecht van Brasserij De Berg, een heerlijke poke bowl met een warme crunchy kip.

Bij Restaurant Akkeroord gaan we genieten van het hoofdgerecht: duo van sukade (rood gebakken en gestoofd) met rode kool en jus van rode wijn. Bij Grumpies gaan we smullen van een grand dessert met verse cheesecake, vers gebakken brownies, en verse millionare shortbread. We sluiten wederom af met koffie/thee en iets lekkers bij Viergang Foods.

Het kindermenu is nog een verrassing.

Over LCZ

Doe mee!